Prvotimci KK Partizan u druženju sa mališanima iz SOS Dečijeg sela Kraljevo

Autor:

Sport

15.06.2023

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostaće im uspomena za čitav život.

Prvotimci KK Partizan u druženju sa mališanima iz SOS Dečijeg sela Kraljevo

Foto: Foto NIS

Košarkaši Partizana na druženju sa mališanima iz Dečijeg sela

Deca koju podržava SOS Dečije selo Kraljevo imala su priliku da se druže sa košarkašima KK Partizan, u okviru  projekta koji realizuje kompanija NIS pod nazivom „Svi smo jedan tim.“

Tom prilikom mališani iz SOS Dečijeg sela Kraljevo dobili su priliku da se upoznaju sa proslavljenim košarkašima jednog od naših i evropskih najboljih klubova, kao i da iz lože Partizana bodre crno-bele u finalu AdmiralBet ABA Lige koje je održano u Beogradskoj areni. 

Doborodošlicu u prestonicu poželeli su im košarkaši, a dan u Beogradu obogaćen je i obilaskom različitih znamenitosti kao što su Muzej iluzija Beograd, Kalemegdan, Zoo vrt.

U iščekivanju utakmice, deca su prisustvovala završnom treningu crno-belih i na taj način dobila jedinstvenu priliku da upoznaju svoje sportske uzore koji su im ovim prilikom potpisali majice i dali autograme za uspomenu. 

 

Aleksa Avramović, košarkaš KK Partizan, nakon druženja je rekao:

- Sjajno je što su došli mališani da nas posete pred finale, lep je osećaj videti osmeh na njihovim licima jer smo primetili da im je to puno značilo i nama je značilo. Uvek ćemo se odazivati takvim pozivima, a mi njih pozivamo da budu sa nama.

Irena Kostadinović, koordinator programa „Jačanje porodice“, istakla je značaj jučerašnjeg dana za decu sa kojima sarađuje:

- Gosti smo kompanije NIS i KK Partizan. Došli smo sa decom koju podržava SOS Dečije selo kroz program jačanja porodica. Pored izleta koji je fenomenalno organizovan, posetili smo Arenu i prisustvovali treningu KK Partizana i družili se sa košarkašima i trenerom. Ovo je sjajna aktivnost koja mnogo znači deci. Pored toga što mi njih podržavamo psihosocijalno i edukativno ovo su stvari koje njima otvaraju neka nova iskustva.

Deca su pred utakmicu sa nama podelila svoje najbolje utiske sa izleta:

- Imali smo priliku da pričamo sa igračima i jako su druželjubivi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading