TAMARA JE NAJBOGATIJA SRPSKA NASLEDNICA: Nakon što je OPLJAČKANA, u inat svima je pokazala VILU vrednu 70 MILIONA! (FOTO)

Autor: M.O.

Lifestyle

15.06.2023

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodični dom Tamare Ekliston je pravi raj na zemlji.

TAMARA JE NAJBOGATIJA SRPSKA NASLEDNICA: Nakon što je OPLJAČKANA, u inat svima je pokazala VILU vrednu 70 MILIONA! (FOTO)

Foto: Instagram/printscreen

najbogatija srpkinja

Tamara Eklston, ćerka bivšeg vlasnika Formule 1, Bernija Eklstona, važi za najbogatiju srpsku nasledicu. 

Sada je pokazala kako izgleda njena vila u kojoj živi sa svojom porodicom koja se nalazi u Londonu. 

 

 

Inače, Tamara se 2019. godine našla u žiži javnosti kada je opljačkana i to samo nekoliko sati nakon što je sa porodicom otputovala na božićni odmor.

Lopovi su odneli iz njene kuće u Londonu, nakit vredan 60 miliona evra. Među ukradenim nakitom je i njen venčani prsten, vredan skoro 100 hiljada evra.

 

 

Ipak, sreća pa je ona sa svojom sestrom Petrom nasledila ogromno bogatstvo, ali i njena majka Slavica Radić može da se pohvali pozamašnom imovinom, s obzirom da je posle razvoda postala jedna od najbogatijih žena na svetu i od muža dobila oko 3 milijarde dolara

Najbogatija srpska naslednica poseduje i nekoliko imanja u Americi i Engleskoj, te je samo jedna njena nekretnina koštala oko 300 miliona dolara. 

Sada se saznalo o enterijeru Tamarine kuće, preko  televizijskog show-a 'Tamara’s World', u kom je manekenka otvorila vrata svoje luksuzne kuće.

 

 

Reč je o velelepnoj vili koja je smeštena u Kensington Gardenu u Londonu, najskupljoj ulici britanske prestonice. Kada je nedavno govorila o ovoj vili, Tamara je izjavila da njen suprug Džej Rutland, deca i ona praktično koriste samo njihove spavaće sobe, dnevni boravak i kuhinju.

Fantastična vila je izgrađena 1900. godine i prostire se na četiri sprata, plus dodatna dva koji su u podrumu i važi za najatraktivniju u britanskoj prestonici. Vrednost ove kuće skoro je utrostručena nakon dvogodišnjeg procesa renoviranja koje je završeno 2013. godine.

Snimci prikazuju da Tamara živi život poput princeze, a to ni ne čudi jer se luksuzna kuća nalazi u istoj ulici gde i mnogobrojne rezidencije ambasada.

Tamara je sa suprugom nedavno iznajmila i vilu na Beverli Hilsu, koju plaćaju 90.000 dolara mesečno. Ova kuća se nalazi u najluksuznijem delu naselja i izgrađena je 1987. godine.

Pogledajte kako vila izgleda: 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading