JOKIĆ OSTAO BEZ MVP TROFEJA? Nikola ŠOKIRAN, Amerikanci u NEVERICI!

Autor:

Sport

15.06.2023

07:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Priča se na kraju ipak završava srećno.

JOKIĆ OSTAO BEZ MVP TROFEJA? Nikola ŠOKIRAN, Amerikanci u NEVERICI!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić prima trofej za MVP finala

Nikola Jokić oduševio je planetu i na dominantan način stigao je do titule u NBA ligi.

Redom su u plej-ofu pred Denverom i Džokerom padali Minesota, Finiks, Lejkersi i Majami, a Srbin je proglašen za najkorisnijeg igrača finalne serije protiv tima sa Floride.

Ipak, Jokić je na kraju ostao bez MVP trofeja!

Tokom razgovora sa novinarkom ESPN-a Malikom Endrjuz, Jokić je prilično šokiran otkrio da ne zna gde je njegov prestižni pehar i ostavio je Amerikance u neverici.

Moram da ti kažem nešto. Napravila sam nekoliko ovih finalnih MVP intervjua, a ti si prvi koji je došao bez trofeja. Gde je? - upitala je Malika Jokića, na šta je ovaj odgovorio (1.39 na snimku ispod):

 

 

- Stvarno ne znam. Ostavio sam ga u Sparkijevoj sobi (Sparki Gonzales, čovek zadužen za opremu) i više ga nema. Tako da ne znam, ali nadam se da može da stigne u moju kuću.

Ovo je sve iznenadilo, ali je još jednom dokazalo da je Nikoli Jokiću daleko bitnije kakve rezultate donosi timu nego samom sebi i da mu lična priznanja nisu najvažnija.

Inače, ova priča ima srećan kraj! Novinarka ESPN-a je tokom intervjua dobila informaciju da Sparki čuva trofej i da će se isti naći na šampionskoj paradi koja je na programu u četvrtak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading