VEČITI NASTAVLJAJU BORBU ZA TITULE - Partizan dočekuje Crvenu zvezdu Meridianbet u drugom meču finala

Autor:

Sport

15.06.2023

06:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli slavili su u prvom meču sa 88:80, a crveno-beli pokušaće da im se revanširaju.

VEČITI NASTAVLJAJU BORBU ZA TITULE - Partizan dočekuje Crvenu zvezdu Meridianbet u drugom meču finala

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana i Crvene zvezde Meridianbet sastaće se večeras (četvrtak, 20.00, Arena sport premijum 1) u drugom meču velikog finalna AdmiralBet ABA lige. Crno-beli su poveli sa 1:0 u seriji, savladavši večitog rivala sa 88:80 u utorak uveče. "Parni valjak" posebno je motivisan da podigne pehar namenjen prvaku regionalne lige pošto je poslednji put trijumfovao u ovom takmičenju 2013.

S druge strane, crveno-beli juče četvrtu uzastopnu titulu na Jadranu. Naravno, osim samog pehara, trijumf će doneti i plasman u Evroligu. Za razliku od prvog meča, gde su crno-beli bili mnogo dominantniji, Dante Egzum u narednom meču očekuje mnogo bolju partiju protivnika.

Foto: Starsport

Dante Egzum


- Mislim da će oni izaći silovito u sledećem meču, mislim da će im se promeniti rotacije. Ne znam kakva će biti situacija s Vildozom. Oni će sigurno pokušati da ukradu pobedu ovde, što je i normalno - istakao je Egzum.

Klub iz Humske će i u drugom meču biti domaćin, a Dante je poručio da prednost domaćeg terena ništa ne mora da znači. 

- Više puta smo mi pobeđivali na njihovom terenu, a oni na našem. Nije to ništa čudno, dešava se. Mi moramo imati kontrolu koliko god je moguće. Fokusirani smo na drugu utakmicu, želimo da slavimo - rekao je košarkaš iz Australije.

Bez obzira na slab početak u velikom finalu AdmiralBet ABA lige, krilni igrač Zvezde Meridianbet Ognjen Dobrić poručio da njegovi saigrači i on moraju da pruže mnogo bolju partiju u završnici takmičenja.

Foto: Starsport

Ognjen Dobrić


- Odigrana je tek prva utakmica. Ima mesta za napredak, nije nikakva tragedija. Pokazali smo u drugom poluvremenu da možemo da igramo s njima, na njihovom terenu. Istu igru, iz drugog dela, moramo da prikažemo i u narednom meču. Bitno je samo da igramo u oba pravca i budemo puni energije. Ne smemo da srljamo i zalećemo se - zaključio je Ognjen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading