SKANDAL U FINALU! Navijač LUPIO igrača po glavi! Usledilo je žestoko PLJUVANJE! (VIDEO)

Autor:

Sport

14.06.2023

07:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neviđeni incident u meču za titulu.

SKANDAL U FINALU! Navijač LUPIO igrača po glavi! Usledilo je žestoko PLJUVANJE! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Košarkaši Makabija iz Tel Aviva osvojili su 56. titulu u klupskoj istoriji, pošto su savladali gradskog rivala Hapoela rezultatom 96:90 i revanširali se za debakl iz druge utakmice (74:112).

Ni ovaj, kao ni mnogi drugi mečevi, kada se igraju za šampionski pehar, ne mogu da prođu bez čarki, pa je tako u prestonici Izraela viđen obračun navijača i igrača.

Naime, dok su gostujući košarkaši izlazili na parket, izvesni navijač Ponosa Izraela je lupio po glavi jednog igrača Hapoela, da bi zatim pljunuo centra gostiju Činanua Onuakua.

Nije se na tome, međutim, završilo, pošto je Onuaku uzvratio navijaču na isti način, pljunuvši u njegovom smeru, pošto je ostao šokiran njegovim potezom.

Bivši ljubimac delija Lorecno Braun i Vejd Boldvin su bili najefikasniji u pobedničkom timu po 22 koševa, dok su zajedno sakupili 15 asistencija i predvodili Makabi do nove šampionske titule. Značajan doprinos trijumfu dali su i Roman Sorkin sa 13 poena i devet uhvaćenih lopti, kao i Bonzi Kolson sa devet koševa i isto toliko skokova.

Inače, Boldvin je imenovan i za MVP finalne utakmice, dok je u kod Hapoela najefikasniji bio Džejkoan Braun sa 31 poenom. Ispratio ga je Ksavijer Manford sa 13 poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading