HRVATI SVE ŠOKIRALI! Jokić DOMINANTNO stigao do titule, komentari komšija IZNENADILI region! (FOTO)

Autor:

Sport

13.06.2023

07:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin je centralna tema širom planete.

HRVATI SVE ŠOKIRALI! Jokić DOMINANTNO stigao do titule, komentari komšija IZNENADILI region! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Nikola i Strahinja Jokić

Dileme više nema - Nikola Jokić najbolji je igrač NBA lige.

Vodio je as iz Sombora Denver Nagetse do prve titule u istoriji, pa je tako tim iz Kolorada sa 4:1 u seriji srušio Majami za veliko slavlje na ulicama ovog grada.

Peti meč serije završen je 94:89, Jokić je imao 28 poena, 16 skokova i četiri asistencije i bio je najzaslužniji za pobedu, kao i na većini utakmica tokom sezone.

Ovaj uspeh pročuo se širom planete, a na igre i dominaciju Džokera nemi nisu ostali ni Hrvati. Na portalu "Index" osvanuo je tekst sa naslovom "Veličanstveni Nikola Jokić odveo Denver do istorijske titule NBA prvaka", "Jutarnji.hr" napisao je "Čudesni Nikola Jokić! Srbin izveo dosad neviđen podvig: ‘Dobro je, možemo kući‘" dok je "24sata.hr" napisao seriju tekstova od kojih se izdvaja "Čistio je štale, nitko nije hteo s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je najbolji u NBA ligi".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

 

Komentari naših komšija iznenadili su čitav region jer je neobično da Hrvati ovoliko hvale jednog Srbina, makar on bio i najbolji na planeti.

"Bravo Džoker", "Realno Jokić je košarkaška veličina, Denver bez njega ne bi ni primirisao naslov. Jokić je jedan od najboljih belih igrača ikada", "Cela dvorana skandira: "MVP!" Eto ko je Jokić! A on, kao da se ništa ne dešava, skroman s detetom na ramenima i šetucka okolo. To je ona stara: "U pobedi se ne uzvisi, u porazu se ne ponizi!" Svaka čast, primer za svakoga!", samo su neki od komentara.

Dakle, Jokić je uspeo nemoguće, a sada je vreme da slavi i odmori. Pa da se, nadamo se, okrene obavezama u reprezentaciji i sa Srbijom pokori planetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading