MICIĆ DOBIJA NOVOG TRENERA! Atamana menja Obradovićev asistent!

Autor:

Sport

10.06.2023

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Efesa plasirali su se u finale turskog prvenstva, ali će ih u narednoj sezoni predvoditi novi šef struke.

MICIĆ DOBIJA NOVOG TRENERA! Atamana menja Obradovićev asistent!

Foto: Starsport

Ataman i Obradović

Još od ranije se zna da će Ergin Ataman na kraju turskog prvenstva napustiti kormilo bivšeg šampiona Evrope i preuzeti grčki Panatinaikos.

Uprava Efesa završila je potragu za njegovim naslednikom, pošto je izbor pao na Erdema Čana.

Osim trenera Turk Telekoma, u Istanbul će stići i najbolji košarkaš ovog kluba Tajrik Džons i njegov saigrač Erik Jilmaz, koji je dogovorio saradnju sa ekipom u čijim redovima blista srpski reprezentativac Vasilije Micić.

Prema pisanju turskih medija, već je ugovorena saradanja sa Erdemom Čanom, koji je sa Turk Telekomom doživeo preporod u tekućoj sezoni.

 

 

Doveo je ekipu do polufinala nacionalnog šampionata, zbog čega je nagrađen brojnim priznanjima.

Naime, Čan je izabran za najboljeg trenera u Evrokupu i u Turskoj, pa poziv dvostrukog uzastopnog šampiona Evrope ne predstavlja iznenađenje.

Erdem odlično poznaje materiju, a treba reći da je on učenik Željka Obradovića, s kojim je dugo godina radio u Fenerbahčeu.

Efes je, podsetimo, u polufinalu turskog prvenstva izbacio upravo Gudurićev i Bjeličin Fener sa 3:1 u seriji i igraće protiv Karšijake, koja je eliminisala Turk Telekom istim rezultatom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading