HRVAT OSVETIO EGZUMA! Krvnik Jabusele popio NOKAUT! Francuz "poljubio parket"! (VIDEO)

Autor:

Sport

10.06.2023

20:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijačima Partizana je i dalje u sećanju meč sa Realom, u kome je francuski centar krvnički gurnuo reprezentativca Australije.

HRVAT OSVETIO EGZUMA! Krvnik Jabusele popio NOKAUT! Francuz "poljubio parket"! (VIDEO)

Foto: Starsport

Situacija iz druge utakmice Top 8 Evrolige, u kojoj je Jabusele brutalno nasrnuo na Egzuma, po mnogima je uticala na dalji tok ove serije.

Naime, košarkaš Partizana je zbog povrede prsta ispao iz forme i više ni izbliza nije bio na nivou prethodnih rivala, za šta je bio zaslužan francuski centar i njegovo divljačko ponašanje.

Sada je Geršona stigla Božija kazna, pošto je dočekao da on bude "žrtva"! Tokom meča plej-of serije ACB lige između Reala i Huventuda, desila se zanimljiva situacija.

Francuz je ušao u duel sa iskusnim Antom Tomićem. Centar gostiju je igrao leđima protiv Jabuselea, a pošto je bio prilično jači, Hrvat ga je gurao i prilikom okreta udario laktom košarkaša Madriđana, koji se sručio parket.

Nastala je momentaln agužva, ali se Geršon ovog puta prvi povukao i sklonio, dok je Tomić dobio nesportsku ličnu grešku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading