NIKOLA JOKIĆ PATOSIRAN: Tuča bacila košarku u drugi plan!

Autor:

Sport

10.06.2023

01:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatne stvari dešavaju se u finalu NBA lige.

NIKOLA JOKIĆ PATOSIRAN: Tuča bacila košarku u drugi plan!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

Košarkaši Majami Hita i Denver Nagetsa u noći između petka i subote od 2.30 po srednjeevropskom vremenu na Floridi igraju četvrti meč velikog NBA finala.

Za sada, centralna figura finalne serije je Nikola Jokić, koji je odigrao tri fenomenalne utakmice, a pred četvrtu je dao zanimljivu izjavu u kojoj je pričao o "lakoći" svoje igre i kako je nebrojano puta završio na zemlji.

- Pa da, kako da ne, dobijam i poruke: ‘Kako lako igraš’. ‘de je lako, mislim, sve osim lako. Pao sam 50 puta juče, najviše u istoriji. Stvarno su fizikalne utakmice, kontakti su jaki, svaki skok, svaki blok, više tuča nego košarka, ali dobro, navikli smo - rekao je Džoker za "TV Arena sport".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić protiv Majamija

Podsetimo, prednost u finalnoj seriji trenutno ima Denver koji vodi 2-1 i eventualnom pobedom u četvrtoj utakmici bi došao na trijumf do šampionskog prstena.

Na portalu Republika.rs možete uživo pratiti tekstualni prenos četvrtog meča velikog finala između Majamija i Denvera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading