ŠOK ZA CRVENU ZVEZDU MERIDIANBET: Lider ekipe se POVREDIO, propušta prvi meč sa Partizanom?

Autor:

Sport

09.06.2023

20:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potencijalni problem za Duška Ivanovića i crveno-bele.

ŠOK ZA CRVENU ZVEZDU MERIDIANBET: Lider ekipe se POVREDIO, propušta prvi meč sa Partizanom?

Foto: Starsport

Trener Crvene zvezde Meridianbet Duško Ivanović

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet ubedljivo su savladali FMP iz Železnika u prvom meču velikog finala Košarkaške lige Srbije - 94:70. Međutim, ova pobeda će ostati u senci povrede Luke Vildoze.

Republika

Foto: Starsport

Luka Vildoza

Naime, Argentinac je na terenu proveo tek 13 minuta, ali se požalio i na povredu zbog koje je imao manju minutažu, ali i zbog koje je napustio teren.

Posle meča je i Duško Ivanović na konferenciji za medije potvrdio da se radi o istegnuću prepone, a kako "Telegraf" nezvanično saznaje, povreda se ne čini baš naivno u prvi mah. Štaviše, zbog te iste povrede Zvezda može da izgubi svog košarkaša za prvu utakmicu finala  Admiralbet ABA lige protiv Partizana koja je zakazana za 13. jun.

Ovo nije prvi put da Vildozu muči ista povreda, pošto je istu doživeo i na meču sa Barselonom pred Novu godinu, zbog koje je propustio mesec dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading