SAVEZ HITNO REAGOVAO: Suspendovan iskusni trio!

Autor:

Sport

08.06.2023

18:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik se hitno oglasio.

SAVEZ HITNO REAGOVAO: Suspendovan iskusni trio!

Foto: Starsport

Trener Fenerbahčea Dimitris Itudis sa košarkašima Partizana

Trojica arbitara koji su delili pravdu na trećem polufinalnom susretu turske Superlige između Fenerbahčea i Anadolu Efesa neće suditi do kraja sezone.

- Iako smo ekstremno zadovoljni generalnim nastupom sudija od početka sezone, odluke donete u trećoj utakmici između Anadolu Efesa i Fenerbahčea u Sinan Erdem Domu u okviru polufinala turske Superlige, uticala su na ishod meča. Iako sam uveren da nije bilo zle namere, kao potpredsednik Košarkaškog saveza, odgovoran za Centralni arbitražni komitete, lično sam veoma pogođen. Doneta je odluka da se trojica sudija koja su delila pravdu juče odmore do kraja sezone - stoji između ostalog u saopštenju Košarkaškog saveza Turske, koje je potpisao potpredsednik Kemal Dinčer.

Podsetimo, trener Fenerbahčea, Dimitris Itudis je bio vidno nezadovoljan onim što je video na trećoj utakmici polufinala turske lige koju je njegov tim izgubio od Efesa 91:97. Zbog toga je grčki stručnjak posle utakmice pred televizijske kamere izašao pripremljen sa laptopom na kojem je pokazivao sporne situacije sa meča. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading