VUKSA LEKSINGTON OTVORIO PICERUJU! Pokrenuo biznis iz strasti: Red pice, red muzike! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.06.2023

18:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Vuksanović pokrenuo novi biznis.

VUKSA LEKSINGTON OTVORIO PICERUJU! Pokrenuo biznis iz strasti: Red pice, red muzike! (FOTO)

Foto: ATA Images

Miloš Vuksanović

Gitarista Lexington benda, Miloš Vuksanović Vuksa, otvorio je danas piceriju u centru prestonice. Kako nam je rekao, odličan je pica majstor, te se ne libi ni da sam pravi pice, a kako mu je upravo pica omiljeno jelo, spojio je lepo i korisno.

- Otvorio sam, počeli smo, radimo, tu smo. Nisam pravio klasično otvaranje, samo smo počeli da radimo, bio me je strah da najavljujem previše dok se malo ne uhodamo. Super je prošlo, radimo lepo. Dolaze ovi moji, danas je bio Sergej Ćetković... - priča Vuksa, pa nam otkriva odakle ideja da otvori piceriju.

 

 

- Strast prema pici je bila ključna u ovoj priči, pošto je meni pica omiljeno jelo, za doručak, ručak, večeru... Za vreme korone sam malo eksperimentisao i video da mi dobro ide da pravim, tako je i krenulo. Ja sam ovih dana uglavnom ja i pravio, ne libim se posla.

Zabrinuli smo se da Vuksa želi da promeni posao, ali nas je brzo razuverio.

- Ovo je hobi, ali najviše uživam kada ja učestvujem u njemu, nego drugi kada prave za mene.

Otkrio nam je i kakvi su dalji planovi za Lexington.

- Spremamo novi album, inače mi je picerija na 50 metara od studija, ja sam napravio da ne moram mnogo vremena da gubim od muzike, nego red muzike, red pice. Sad imamo dosta koncerata, krajem juna idemo na kratak odmor i onda jul i avgust imamo udarnički. A publiku bismo albumom trebali da obradujemo pre odmora - zaključio je Miloš za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading