RASPLAMSAO MAŠTU GROBARA! NBA zvezda gledala Partizan! Crno-beli spremaju najveću BOMBU u istoriji košarke?!

Autor:

Sport

06.06.2023

22:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slovenački as Zoran Dragić posmatrao je utakmicu protiv Cedevita Olimpije.

RASPLAMSAO MAŠTU GROBARA! NBA zvezda gledala Partizan! Crno-beli spremaju najveću BOMBU u istoriji košarke?!

Foto: Starsport

Grobari

Veliki broj poznatih sportista viđen je u Areni, koji su posmatrali odlučujući duel Partizana i Cedevita Olimpije.

Crno-beli su deklasirali "zmajčeke" i osigurali odlazak u finale, gde ih odavno čeka branilac titule Crvena zvezda Meridianbet.

Grobari su ovacijama ispratili "stalne goste", poput NBA asa Bogdana Bogdanovića i fudbalera Fulama Aleksandra Mitrovića, odnosno, španskog Sportinga Uroša Đurđevića.

Mnogima je, međutim, bilo iznenađenje kada su na tribinama najveće dvorane na Balkanu videli Gorana Dragića, koji se nalazio odmah uz teren.

Proslavljenom NBA košarkašu su istekle obaveze prema Milvoki Baksima i trenutno je slobodan na tržištu, pa je njegov dolazak "zagolicao" maštu navijača kluba iz Humske.

 

 

Prema saznanjima "Telegrafa", postoji interesovanje crno-belih za bivšeg reprezentativca Slovenije, koji je i sa 37 godina pružao solidne partije u najjačoj ligi na svetu, ali bi njegov dolazak u Evropu bio veliki plus za svaki klub. Osim njega, Partizan na spisku potencijalnih pojačanja ima i tri reprezentativca Srbije.

Inače, Goran Dragić je tokom karijere igrao za: Slovan, špansku Mursiju, Olimpiju iz Ljubljane, Finiks, Hjuston, Baskoniju, Majami, Toronto, Bruklin, Čikago i već pomenuti Milvoki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading