GROBARI BESNI! Sramnim potezom OKRENUO SERIJU protiv Partizana, pa dobio NAGRADU od igrača Evrolige!

Autor:

Sport

06.06.2023

11:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljivo priznanje uručeno je Serhiju Ljulju.

GROBARI BESNI! Sramnim potezom OKRENUO SERIJU protiv Partizana, pa dobio NAGRADU od igrača Evrolige!

Foto: Starsport

Serhio Ljulj i Džejms Naneli

Ova sezona Evrolige bila je više nego zanimljiva.

Titulu je osvojio madridski Real koji je preživeo osminu finala i veliku dramu protiv Partizana, a zatim je zablistao na fajnal-foru i preko Barselone i Olimpijakosa stigao do trofeja.

Partizan je imao sve u svojim rukama, ali su nesportski potezi igrača "kraljevskog" kluba doveli do toga da crno-beli izgube ovu seriju. Prednjačio je Serhio Ljulj čiji je faul nad Kevinom Panterom bio inicijalna kapisla za početak sukoba, te je ovo potez koji je definitivno okrenuo sezonu.

Republika

Foto: Euroleague

Serhio Ljulj protiv Olimpijakosa

 

Kasnije je Ljulj zablistao u finišu finalnog meča, te je njegov koš u poslednjim trenucima bio ključan za pobedu protiv Olimpijakosa.

Sada je Španac dobio zanimljivo priznanje i nagrađen je zbog igara u odlučujućim trenucima. Njemu je dodeljena nagrada za "najboljeg igrača u neizvesnim trenucima" i došla je od ostalih košarkaša iz Udruženja igrača Evrolige (ELPA).

Ljulj je na ovaj način nagrađen za sve što je uradio kada su se utakmice lomile, a grobarima ne ostaje ništa drugo nego da budu besni što se ovako nešto desilo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading