OVO NEMA NI NA IGRICI! NBA zvezda pogodila 30 trojki za 60 sekundi! (VIDEO)

Autor:

Sport

03.06.2023

18:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Bruklina Peti Mils pokazao je magiju na treningu.

OVO NEMA NI NA IGRICI! NBA zvezda pogodila 30 trojki za 60 sekundi! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Uprkos činjenici da je odavno ušao u četvrtu deceniju (34 godine), Peti Mils igra košarku kao u najboljim danima.

Da je tako reprezentativac Australije pokazao je na poslednjem treningu, kada je izveo nešto što se retko može videti čak i na video igricama.

Naime, iako mnogi očekuju da svake sezone Mils objavi kraj karijere, on je demonstrirao vrhunsku šutersku formu, pogodivši neverovatnih 30 trojki za samo minut!

Inače, Peti je vlasnik i šampionskog prstena, jer je osvojio NBA titulu 2014. godine sa San Antoniom, dok je u redovima Sparsa proveo čak devet godina. 

Profesionalnu karijeru je počeo 2009. u Portlandu, među Trejlblejzersima je proveo dve sezone, ali nije dobio šansu da se dokaže.

Usledio je povratak kući u Australiju, da bi se potom preselio u Kinu. Ponovo se obreo u NBA 2012. godine i više od decenije je deo najjače lige na svetu.

Posle provedenih devet sezona kod Grega Popoviča, pojačao je Bruklin kako bi u ovom supertimu bio podrška i igrač koji bi mogao da bude čovek odluke ulazeći sa klupe, međutim, sve je palo u vodu zbog loših rezultata Netsa, ali Mils ne želi da se zaustavi.

Ostaje da se vidi hoće li mu ova šuterska forma zagarantovati neki novi ugovor, kao i da li će Peti odlučiti da pomogne Australiji na Svetskom prvenstvu koje kreće za tri meseca, u Indoneziji, Japanu i na Filipinima.

"Kenguri" su u grupi sa Nemačkom, Finskom i Japanom, a Peti Mils sa Australijom već ima medalju sa Olimpijskih igara u Tokiju, kada se u "zemlji izlazećeg sunca" okitio bronzanim odličjem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading