GROBARI U NEVERICI: Partizan OSTAO BEZ TROFEJA: Crno-beli NE UČESTVUJU u završnici!

Autor:

Sport

29.05.2023

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada je sve definitivno jasno.

GROBARI U NEVERICI: Partizan OSTAO BEZ TROFEJA: Crno-beli NE UČESTVUJU u završnici!

Foto: Starsport

Drugu sezonu zaredom Partizana neće biti u Košarkaškoj ligi Srbije, te će crno-beli ostati bez prilike da se bore za ovaj trofej.

Za razliku od prošle sezone gde Partizan nije igrao završnicu jer nije želeo da učestvuje, ove godine do problema je došlo zbog kašnjenja u licenciranju igrača.

Republika

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana i trener Željko Obradović

 

Predsedništvo Košarkaške lige Srbije (KLS), ponovo je moralo da u hodu rešava probleme sa sistemom takmičenja i učesnicima, a direktor takmičenja, Aleksandar Grujin, objasnio je kako će sve funkcionisati.

Prvoplasirani klubovi iz A i B grupe činiće jedan polufinalni par, u finale ide tim koji prvi stigne do dve pobede. Prva utakmica biće odigrana 4. ili 5. juna. Drugi finalista je Crvena zvezda Meridianbet, prva utakmica za šampiona Srbije je četiri dana nakon završetka finala AdmiralBet ABA lige. U donošenju odluke vodili smo se naravno i interesima seniorske reprezentacije Srbije - istakao je direktor KLS Aleksandar Grujin u izjavi Žurnalu.

Posle završetka Superlige jedan polufinalista je poznat, to je Mega, a drugi će biti poznat posle susreta OKK Beograd – FMP u sredu.

Dakle, crno-belih prošle sezone u završnici nije bilo jer nisu želeli da učestvuju, a ove godine problem je kašnjenje u licenciranju igrača. Sada najveće šanse za titulu definitivno ima Crvena zvezda Meridianbet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Neško

30.05.2023 20:44

Tako i treba,Drža ih pomaže a oni ne j....u Državu, pa se čudimo što nam je ovako. Treba ih izbaciti iz svih takmičenja jer oni valjda predstavljaju prvo ovu državu.Katastrofa.