PARTIZAN IMA MEČ LOPTU U STOŽICAMA! Ljubimac grobara OPOMINJE šta MORA da se PROMENI!

Autor:

Sport

28.05.2023

22:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli su na korak od ulaska u finale, gde ih odavno čeka Crvena zvezda Meridianbet.

PARTIZAN IMA MEČ LOPTU U STOŽICAMA! Ljubimac grobara OPOMINJE šta MORA da se PROMENI!

Foto: Starsport

KK Partizan

Partizan je izbegao dramu, koju su nosili četvrtfinalni mečevi sa Studentskim centrom i već u prvoj utakmici pokazao zašto se našao u Top 8 fazi Evrolige.

Crno-beli su na kraju slavili sa 15 koševa razlike, a među najzapaženijim akterima, iako nije bio dvocifren, našao se Alen Smailagić koji je utakmicu završio sa sedam poena, tri skoka i po dve asistencije i ukradene lopte.

- Shvatili smo koliko je ovo ozbiljno, koliko moramo da igramo kao ekipa i budemo zajedno. Opet smo imali manjih problema, ali to ćemo da rešimo već u ponedeljak. Spremamo se, čekaju nas put i trening, nema mnogo vremena za odmor jer je već sledeća utakmica u utorak. Daćemo sve od sebe - rekao je Smailagić.

Izabranici Željka Obradovića su prikazali fenomenalnu igru u defanzivi, što je donelo ubedljivu pobedu.

Foto: Starsport

Smailagić i Gnjidić u duelu

- Da je najbolja - nije. U poslednje vreme svakako igramo dobru odbranu, sa mnogo uzetih lopti i to nam ide u korist. Imali su dosta ofanzivnih skokova, koje ćemo morati nekako da smanjimo u sledećoj utakmici, kako bi pobeda bila još sigurnija.

Cedevita Olimpija je 27 lopti uhvatila u ofanzivi, dok je Partizan imao samo sedam, dok je Balša Koprivica ostvario najviše skokova (pet).

- To je sve želja. Ušao je i dao nam dobru energiju. On je jedan od najboljih momaka u timu. Doći će i njegovo vreme, treba mu samo nekoliko utakmica da se uigra.

Smailagić priznaje da sada nije ispratio plej-of NBA lige...

- Sada ne, s obzirom da imamo naše obaveze, tako da sam fokusiran samo na naš plej-of - zaključio je Alen Smailagić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading