VAŽNO SAOPŠTENJE IZ HUMSKE! Akcija je ZAVRŠENA! Evo koliko je para SAKUPIO Partizan za plaćanje DUGA! Grobari položili ISPIT!

Autor:

Sport

27.05.2023

17:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava crno-belih saopštila je iznos koji su navijači donirali u akciji "Jedan Partizan imamo".

VAŽNO SAOPŠTENJE IZ HUMSKE! Akcija je ZAVRŠENA! Evo koliko je para SAKUPIO Partizan za plaćanje DUGA! Grobari položili ISPIT!

Foto: Starsport

Grobari

Akcija prikupljanja novca za plaćanje poreskog duga prema državi završena je u petak, dok su danas iz Humske izašli u javnost sa cifrom koja je skupljena za pomoć košarkaškom klubu.

Sve je počelo od inicijative grobara, kada je rukovodstvo evroligaša pokrenulo donatorsku akciju uz nameru da se klubu pomogne u rešavanju nagomilanog poreskog duga.

Obzirom da su računi svedeni, čelnici Partizana su objavili da je u donatorskoj akciji prikupljeno 196.358.862 dinara ili 1.674.000 evra!

Republika

Foto: Starsport

 

- Akcija prikupljanja sredstava za namirenje poreskog duga je završena! Na prvom mestu, hvala navijačima koji su akciju inicirali i pokrenuli još jednu priču o neraskidivoj ljubavi između onih koji se za crno-bele bore na terenu i tribinama - stoji u objavi crno-belih, u kojoj se još dodaje:

- Ažuriranje tabele i sabiranje dodatnih uplata još uvek nije okončano, molimo sve navijače da ukoliko primete bilo kakvu grešku u tabeli na sajtu http://jedanpartizanimamo.rs pošalju prigovor na reklamacije@jedanpartizanimamo.rs.

Klub iz Humske je potvrdio da se reklamacije se mogu slati do 05.06.2023, uz podsećanje da će preuzimanje članskih karata i majica će početi 10.06.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading