SRAMNO! Žestoko PONIŽAVANJE Nikole Jokića: Čime je Srbin ovo ZASLUŽIO?

Autor:

Sport

25.05.2023

07:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaista nepotrebne reči upućene centru Denver Nagetsa.

SRAMNO! Žestoko PONIŽAVANJE Nikole Jokića: Čime je Srbin ovo ZASLUŽIO?

Foto: Tanjug/AP

Srpski centar Nikola Jokić

Košarkaši Denvera stigli su do velikog finala NBA lige.

Nagetsi su, predvođeni Nikolom Jokićem, počistili Los Anđeles Lejkerse sa 4:0 u finalnoj seriji Zapada, te sada čekaju boljeg iz okršaja Majamija i Bostona i boriće se za prsten.

Jokić ove sezone nije stigao do trećeg uzastopnog MVP priznanja koje je otišlo u ruke Džoelu Embidu, ali srpski as iz meča u meč pomera granice i piše istoriju. Ipak, nekima ni to nije dovoljno.

Nekadašnji NBA košarkaš, Gilbert Arenas, žestoko je ponizio Nikolu Jokića u jednoj emisiji. On je istakao da Srbin šta god da osvoji jednostavno ne može da bude superzvezda.

Znate da Jokić može da osvoji ovo prvenstvo. Ali, nikoga neće biti briga. Budimo iskreni. Žao mi je. Neće otići sa mesta gde je trenutno, odnosno do superzvezde. Ne radi ništa što deca žele da vide. To su igrači, gleda se njihova ličnost. Znate da je Jokić sjajan, ali on nema IT (nije atraktivan) - poručio je Arenas.

 

 

Dakle, prema Arenasu, Jokić nije dovoljno atraktivan za NBA karavan, te zbog toga neće dostići nivo nekih, po njegovom mišljenju većih zvezda. Ipak, gledajući učinak na terenu - Džoker mnogim od tih zvezda može da predaje košarku, te reči Gilberta Arenasa ne treba uzimati za ozbiljno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Goran

25.05.2023 18:57

Lupetas nije ga ponizi samo ke konstatovao da Nikola ne preferira ekscentrican nacin zivota koji je za njih sve,a sto ste vi novinari narciso i to bolesni