NE DAJU NA NIKOLU! Jokićeva braća napravila RUSVAJ u Los Anđelesu tokom treće utakmice finala Zapada! (VIDEO)

Autor:

Sport

21.05.2023

07:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Burno tokom trećeg susreta konferencijskog finala, Srbi u prvom planu.

NE DAJU NA NIKOLU! Jokićeva braća napravila RUSVAJ u Los Anđelesu tokom treće utakmice finala Zapada! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Duel Jokića i Dejvisa

Srpski centar Nikola Jokić učestvovao je sa 24 poena u pobedi Denvera nad Lejkersima sa 119:108, a pravi šou u "gradu anđela" napravila su Jokićeva braća - Strahinja i Nemanja.

Somborci očigledno sa posebnom emocijom prate svaki okršaj Nagetsa, a i tokom trećeg meča finala Zapada uzeli su aktivno učešće. Kada su arbitri u trećoj četvrtini dosudili četvrtu ličnu grešku Srbinu, Strahinja i Nemanja su najpre burno protestovali, a onda su se okrenuli treneru Majku Melounu, od koga su zahtevali da zatraži čelendž. Kormilar Nagetsa ih je poslušao, ali uzalud, te je odluka ostala na snazi.

Kako je sve to izgledalo možete pogledati u nastavku.

 

 

 

 

 

 

Džoker se na parket vratio u poslednjoj deonici, a Denver je upisao treći trijumf u seriji i sada ga samo čudo može sprečiti da overi vizu za veliko NBA finale.

Denver će prvu meč loptu za plasman u samu završnicu NBA imati u noći između ponedeljka i utorka na istom mestu, a plej-of se nastavlja večeras trećim okršajem Majamija i Bostona. Hit je na Floridu doneo dve pobede iz "TD Gardena" i čvrsto drži tok serije u svojim rukama, predvođen maestralnim Džimijem Batlerom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading