DRAMA U DENVERU: Virus POKOSIO Nagetse - UGROŽENA NBA titula?

Autor:

Sport

17.05.2023

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taman kada je sve krenulo po planu.

DRAMA U DENVERU: Virus POKOSIO Nagetse - UGROŽENA NBA titula?

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić i Džamal Marej

Košarkaši Denver Nagetsa savladali su Los Anđeles Lejkerse u prvom meču finalne serije Zapadne konferencije NBA lige rezultatom 132:126.

Centralna figura meča bio je Nikola Jokić. Srbin je susret završio sa 34 poena, uz 21 skok i 14 asistencija, sve to uz 70 odsto šuta iz igre (12/17), bez promašaj sa distance (3/3) i dve blokade, te je jasno stavio do znanja da ove sezone želi NBA prsten.

Na taj način, tim iz Kolorada je nastavio sa sjajnim partijama u plej-ofu, pošto su prvo izbacili Minesota Timbervulvse, zatim i Finiks Sanse, a sada ih čeka i najteža moguća serija protiv Lejkersa.

Taman kad je sve izgledalo kao da ide po loju za Denver, pojavila se loša vest, koja će sigurno uznemiriti sve navijače Jokića i njegovih saigrača.

Pred šesti meč sa Finiksom, pojavila se mogućnost da će Džamal Marej preskočiti taj duel, zbog misteriozne bolesti, koja nije COVID-19, a ta opcija je postojala i pred prvi meč sa Lejkersima. Mnogo veći problem je što se ta bolest proširila u redovima Nagetsa.

To je potvrdio i Majkl Porter Džunior, koji je novinaru Harisonu Vindu rekao da je ceo tim, nakon trećeg i četvrtog meča sa Finiksom, osetio iste simptome i da svi imaju probleme.

Ipak, za sada bolest nije ugrozila nastup nijednog košarkaša, osim Džamala Mareja, ali je pitanje kako će se stvari u budućnosti odvijati, pa će fanovi Nagetsa svaki dan morati da proveravaju zdravstveni bilans svoje ekipe.

Podsetimo, drugi meč u seriji sa Lejkersima je na programu u noći četvrtak na petak, od 02:30 ujutru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading