KRAJ EVROLIGAŠKE SAGE! Trofejni stručnjak POTPISUJE ugovor sa italijanskim velikanom: Otkriveno koga će trenirati SLEDEĆE SEZONE!

Autor:

Sport

12.05.2023

07:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spekulisalo se o selidbi u Madrid, ali od toga ipak neće biti ništa.

KRAJ EVROLIGAŠKE SAGE! Trofejni stručnjak POTPISUJE ugovor sa italijanskim velikanom: Otkriveno koga će trenirati SLEDEĆE SEZONE!

Foto: Starsport

Željko Obradović i Serđo Skariolo

Trofejni stručnjak Serđo Skariolo ostaće na klupi Virtusa i naredne sezone, potvrdio je generalni direktor velikana iz Bolonje Luka Baraldi.

Čelnik italijanskog kluba je izrazio nadu da će Bolonjezi i sledeće takmičarske godine nastupati u Evroligi, jer zaslužuju vajld-kard.

Ove godine smo doživeli veoma pozitivne trenutke, kao što su pobede u Madridu sa Realom i u Barseloni, izgubili neke utakmice koje smo mogli da dobijemo, ali smo i dalje veoma zadovoljni. Nadamo se da ćemo i sledeće godine ostati u Evroligi: tržište za neke igrače je vezano za to, ali radimo kao da smo već sigurni u svoje mesto. Što se tiče Skariola, on ima ugovor, tako da je u potpunosti potvrđen - rekao je Baraldi, a prenosi "Sportando".

 

 

 

Podsećanja radi, ekipa Virtusa je regularan deo sezone u elitnom takmičenju okončala na 14. mestu sa učinkom od 14-20, daleko od plasmana u top 8 fazu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading