VELIKO SLAVLJE ZA CRNO-BELE: Rešio utakmicu, pa OSVOJIO veliko PRIZNANJE!

Autor:

Sport

15.04.2023

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bek je odigrao fenomenalnu utakmicu u poslednjem kolu elitnog takmičenja.

VELIKO SLAVLJE ZA CRNO-BELE: Rešio utakmicu, pa OSVOJIO veliko PRIZNANJE!

Foto: Starsport

Džejms Naneli i Danijel Heket

Danijel Heket, košarkaš Virtusa iz Bolonje, proglašen je za MVP-ja poslednjeg 34. kola regularnog dela sezone u Evroligi.

Italijanski košarkaš je odigrao najbolji meč u sezoni, čime je pomogao svom timu da u malom derbiju pobede Armani sa 89:84 i tako na najbolji mogući način okončaju svoje učešće u elitnom košarkaškom takmičenju u Evropi.

Heket je stavio tačku na svoju 12. sezonu u Evroligi sa 25 poena i deset asistencija, što mu je lični rekord u ovom takmičenju. Ubacio je svih sedam šuteva za dva poena, imao je i dva postignute trojke, dva skoka, odnosno osam iznuđenih faulova, što mu je bilo dovoljno za indeks korisnosti od 36, čime je ekipi u crno-belim dresovima doneo pobedu nad najvećim rivalom u borbi za šampiona Italije.

Iza njega su se našli Saša Vezenkov sa 31 indeksnim poenom u pobedi svog tima protiv Baskonije, odnos Geršon Jabusele, koji je imao 29 u porazu Reala od Makabija. Na deobi četvrte pozicije su Lorenco Braun i Dante Egzum, koji su imali 27 indeksnih poena u trijumfima svojih ekipa protiv Reala, odnosno Panatinaikosa. 

Podsetimo, posle jučerašnjih mečeva poznati su i svi parovi Top 8 faze. Sastaće se Olimpijakos- Fenerbahče, Barselona-Žalgiris, Real Madrid-Partizan, odnosno Monako i Makabi.

Završni turnir se ove sezone održava u Kaunasu, u Žalgirio Areni. Polufinala su na programu 19. maja, dok je veliko finale zakazano za 21. maj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading