REPREZENTATIVAC SRBIJE IMA NOVOG TRENERA: Crnogorac preuzeo velikana!

Autor:

Sport

09.05.2023

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trofejni stručnjak stiže na Bosfor.

REPREZENTATIVAC SRBIJE IMA NOVOG TRENERA: Crnogorac preuzeo velikana!

Foto: Starsport

Čelnici Košarkaškog kluba Galatasaraj, nezadovoljni ostvarenim u sezoni koja se bliži kraju odlučili su da se zahvale na saradnji treneru Andreasu Pistolisu. Novi strateg kluba iz Istanbula je Zvezdan Mitrović.

 

 

Bivši selektor Crne Gore, koji je sa reprezentacijom stigao do Mundobasketa, imao je mnogo uspeha tokom karijere. Radio je u Pikadiliju, Budućnosti, Mogrenu, Himiku, Krivbasu, Budiveljniku, Azovmašu, Monaku, Asvelu, pa ponovo u Monaku, odakle se posle male pauze seli u Istanbul.

Galatasaraj ove sezone nije bio na željenom nivou. Mitrović će u preostala dva kola pokupati da zadrma ekipu i stegne do plej-ofa, ali… Galatasar je zaustavljen u TOP 16 fazi FIBA Lige šampiona, a Mitrović će imati odrešene ruke da formira ekipu za sezonu koja sledi u kojoj će Galatasaraj nastojati da se vrati na staze uspeha.

Podsećanja radi, Mitrovića su u Galatasaraju dočekali reprezentativac Srbije Dušan Ristić, bivši igrač Mornara Deron Fets Rasel, bivši igrač Zvezde Dilan Enis.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading