KRAJ BAJKE! Isplivalo pred majstoricu: Sakramento OTIMA najboljeg igrača!

Autor:

Sport

09.05.2023

09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pronašao se u redovima velikana, a sada ga čeka izazov karijere.

KRAJ BAJKE! Isplivalo pred majstoricu: Sakramento OTIMA najboljeg igrača!

Foto: Starsport

Kevin Panter i Saša Vezenkov

Najbolji košarkaš Olimpijakosa Saša Vezenkov na leto se najverovatnije seli u Sakramento, o čemu svedoči i odluka trenera Kingsa Majka Brauna da uživo posmatra majstoricu protiv Fenerbahčea.

Duel u dvorani "Mira i prijateljstva" zakazan je za 20 časova i 30 minuta, a Turke čeka paklena atmosfera pošto su karte rasprodate u roku od devet minuta.

Bugarin igra MVP sezonu na evroligaškim parketima, a u ugovoru sa crveno-belima ima mogućnost selidbe u NBA uz obeštećenje od milion i po evra. Spekuliše se da će deo te sume platiti Vezenkov, kako bi se naredne sezone okušao u najkvalitetnijoj ligi sveta.

 

 

Podsetimo da je Sakramento eliminisan u plej-ofu od Golden Stejta, nakon sedam utakmica, pa već sklapa kockice za sledeću takmičarsku godinu. Deo mozaika će biti bivši igrač Barselone, u ovom momentu verovatno najbolji košarkaš koji igra na parketima na "starom kontinentu"...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading