MAJAMI NA KORAK DO FINALA: Batler je NEZAUSTAVLJIV, Niksima nedovoljan MAESTRALNI Branson! (VIDEO)

Autor:

Sport

09.05.2023

07:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa sa Floride je stigla do velikih 3:1.

MAJAMI NA KORAK DO FINALA: Batler je NEZAUSTAVLJIV, Niksima nedovoljan MAESTRALNI Branson! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Džimi Batler

Košarkaši Majami Hita savladali su na svom terenu Njujork Nikse sa 109:101, čime su svoju prednost uvećali na 3:1 u polufinalu Istočne konferencije NBA lige.

Nakon što su u prošlom duelu demolirali Nikse, ovaj put je Majami morao znatno više da se pomuči kako bi stigao do pobede, ali su i to uspeli u finišu meča, pa su sada na korak do neočekivanog plasmana u finale.

Ponovo je najbolji u pobedničkoj ekipi bio Džimi Batler, koji je upisao 27 poena, uz 10 asistencija, a pratio ga je Bem Adebajo sa 23 poena, odnosno 13 skokova. Odličan je bio i Maks Štrus sa 16, dok je poen manje dodao Kajl Lauri.

Sa druge strane, nedovoljan Njujorku je bio Džejlen Branson, koji je imao 32 poena i 11 asistencija. Beret je ubacio 24, a Rendl 20, ali sem njih trojice, ekipa Toma Tibodoa nije imala nijednog dvocifrenog igrača, pa ne čudi što se serija vraća u Njujork sa dve utakmice prednosti za Majami.

Peti meč je na programu u noći između srede i četvrtka, a duel počinje u 01:30.

Pobednik ove serije će se u finalu Istočne konferencije sastati sa Boston Seltiksima ili Filadelfija 76ersima. U toj seriji je trenutni rezultat 2:2, a naredni meč je na programu u Bostonu, u sredu ujutru, od 01:30.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading