REAL ILI PARTIZAN? Pitali smo Mijatovića ko dobija majstoricu, Peđa otkrio koga SILNO ŽELI da vidi na F4!

Autor: Stefan Acevski

Sport

08.05.2023

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni as je ubeđen da se neće ponoviti incidenti koji su obeležili drugu utakmicu, uz veru u crno-bele pred "madridsko finale".

REAL ILI PARTIZAN? Pitali smo Mijatovića ko dobija majstoricu, Peđa otkrio koga SILNO ŽELI da vidi na F4!

Foto: Starsport

Košarkaši Reala i Partizana u sredu od 21 čas igraju majstoricu za plasman na Fajnal-for Evrolige, a mi smo za očekivanja upitali fudbalsku legendu srpskog i španskog velikana - Predraga Mijatovića.

Nekadašnji reprezentativac naše zemlje dao je kraći komentar cele serije, a potom je rekao da očekuje i nada se prolazu "parnog valjka".

- Što se tiče košarkaške utakmice, ja se iskreno nadam da se neće dogoditi ono što se desilo na prošloj utakmici u Madridu, kada je u poslednjim minutima došlo do incidenta. Mislim da je Partizan možda i previše kažnjen, jer su suspendovani igrači od vitalnog značaja za ekipu, što se pokazalo i na utakmicama u Beogradu. Konkretno mislim na Pantera, koji je pokazao da sam može da reši utakmice u poslednjim sekundama. Vidim da će on biti u timu, što je odlična vest, ali će sigurno biti komplikovano. Mislim da je Real, posle dva poraza, shvatio šta treba da uradi protiv Partizana i da će sada biti jako teško. Svakako će biti neizvesno. Bez obzira što igraju dva tima u kojima sam ja igrao i  što mi je srce podeljeno, ako bih morao da biram koga bih voleo da prođe dalje, onda je to svakako Partizan - naveo je Mijatović za Republika.rs.

Susret u madridskom "Wizink Centru" odrediće putnika za Kaunas, a vizu za F4 za sada je overila samo Barselona, koja je "počistila" Žalgiris sa 3:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading