MAŠINA! Valter Tavares PIŠE ISTORIJU: Četa Željka Obradovića ga SANJA, a on dao DOMAĆI ZADATAK bivšem igraču Partizana!

Autor:

Sport

07.05.2023

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Korpulentni centar oduševio je sve u Evroligi, te je na jednoj listi prestigao Nikolu Milutinova.

MAŠINA! Valter Tavares PIŠE ISTORIJU: Četa Željka Obradovića ga SANJA, a on dao DOMAĆI ZADATAK bivšem igraču Partizana!

Foto: Starsport

Valter Tavares i Zek Lidej

Košarkaš Reala Valter Tavares probio se na šesto mesto večne liste Evrolige po broju ostvarenih "dabl-dabl" učinaka u mečevima elitnog takmičenja.

Tavares je u utorak, u trećem meču četvrtfinalne serije plej-ofa protiv Partizana, ostvario 28. "dabl-dabl" učinak u karijeri (26 poena, 11 skokova) i tako iza sebe ostavio reprezentativca Srbije Nikolu Milutinova koji je do sad imao 27 mečeva sa dvocifrenim poenima i skokovima.

Republika

Foto: Starsport

Valter Tavares

 

Kako je je objavljeno na zvaničnom nalogu Evrolige na društvenin mrežama, ispred Tavaresa su na večnoj listi još petorica košarkaša, od kojih je aktivan jedino Nik Kalates.

Plejmejker Fenerbahčea je drugi sa 44, a prvi je Mirsad Turkčan sa 50. Treći je Joanis Burusis sa 38, a ispred Tavaresa su još i DŽozef Bler sa 33 i Tanoka Berd sa 31.

Podsetimo, Partizan i Real iz Madrida igraju veoma uzbudljivu plej-of seriju i o timu koji će ići na fajnal-for odlučiće peta utakmica. Do sada su viđena četiri brejka - Partizan je slavio u Madridu sa 89:87 i 95:80, dok je "kraljevski" klub ostvario dva trijumfa u Beogradu rezultatima 82:80 i 85:78.

Biće veoma zanimljivo videti ko će otići na završni turnir, a majstorica je na programu u sredu 10. maja od 21 čas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading