VIDELO SE IZ AVIONA ŠTA ĆE SE DESITI! Muta Nikolić OSUO PALJBU po Madriđanima: Bili su BESNI iz jednog razloga!

Autor:

Sport

28.04.2023

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni stručnjak dao je svoje viđenje čitave situacije.

VIDELO SE IZ AVIONA ŠTA ĆE SE DESITI! Muta Nikolić OSUO PALJBU po Madriđanima: Bili su BESNI iz jednog razloga!

Foto: Starsport

Miroslav Muta Nikolić

Opšta tuča i totalni haos koji su izazvali košarkaši Reala bacila je senku na dve spektakularne pobede Partizana u Madridu.

Serhio Ljulj krvnički je udario Kevina Pantera u finišu druge utakmice pri rezultatu 95:80 za crno-bele, te je zapalio vatru koja je završena prekidom meča. Posle svega Španci su u velikom strahu pred treći meč u Beogradu, a Partizan je na korak od fajnal-for turnira te mu za plasman među četiri najbolja tima Evrope treba još samo jedna pobeda.

Ovaj slučaj zapalio je javnost, a svoj komentar za naš portal dao je i legendarni stručnjak Miroslav Muta Nikolić.

Republika

Foto: Starsport

Miroslav Muta Nikolić

 

Utisci su zaista bili fenomenalni, do onog poslednjeg trenutka kada je nastala opšta tuča. Jedan zaista nesportski potez obe ekipe. Postavlja se pitanje kakvih će kazni biti i ko će moći da igra u trećoj utakmici. Iz aviona se videlo da su igrači Reala bili nervozni tokom cele utakmice, tako da ovakav incident uopšte nije bio neočekivan - rekao je Miroslav Nikolić za naš portal, pa dodao:

- Ako gledamo iz sportskog ugla, Partizan ih je nadigrao skroz i tu nema nikakve dileme. Madriđani su starija ekipa, i od samog starta se videlo da su besni upravo zbog toga, a i bili su katastrofalni u odbrani što su crno-beli to maksimalno iskoristili. Biće velika šteta ukoliko Egzum zaista neće moći da igra duže vreme kako se priča, on se taman razigrao u timu i baš je upotrebljiv igrač. Real Madridu neće mnogo značiti ako Ljulj ne bude igrao u trećoj utakmici, ali nama odsustvo jednog igrača baš pravi problem.

Treća utakmica između Partizana i Reala na programu je u utorak 2. maja od 20.30 u beogradskoj Areni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading