ŠAMAR ZA "GROBARE" POSLE POBEDE NAD REALOM: Kevin Panter napušta Partizan

Autor:

Sport

26.04.2023

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerikanac je zaludeo košarkašku Evropu u prvom meču plej-of serije protiv Reala gde je upisao 26 poena, šest asistencija i tri skoka u pobedi.

ŠAMAR ZA "GROBARE" POSLE POBEDE NAD REALOM: Kevin Panter napušta Partizan

Foto: Starsport

Kevin Panter

Iskusni američki košarkaš Malkolm Dilejni dao je zanimljivu prognozu kada je nastavak karijere Kevina Pantera u pitanju.

Republika

Foto: Euroleague.net

Malkom Dilejni u dresu Barselone

Naime, Dilejni je na društvenim mrežama istakao da bismo zvezdu Partizana od naredne sezone mogli da gledamo u NBA ligi. Posle fenomenalne partije protiv Reala i trojke za pobedu, nižu se hvalospev na račun iskusnog beka pa se čak išlo dotle da je španska "Marka" nagovestila da bi on mogao da zaigra za Srbiju (više o tome pročitajte OVDE).

Dilejni razmišlja u drugom pravcu.

- Ponosan sam na mog malog brata KP. Trebalo bi i dalje da je u Milanu - napisao je Dilejni aludirajući na zajedničke dane u Armaniju.

U odgovoru na njegovu objavu, jedan od Tviter korisnika je istakao kako bi Panter trebalo da igra u NBA ligi, a nekadašnji član Atlante deli to mišljenje.

- Znamo kako to ide. Biće, pustite ga da dođe do toga. Sledeće godine će biti tamo - zaključio je Dilejni.

Podsetimo, Kevin Panter je zaludeo košarkašku Evropu u prvom meču plej-of serije protiv Reala gde je upisao 26 poena, šest asistencija i tri skoka u pobedi. Narednu priliku da se dokaže imaće u četvrtak od 20 časova i 45 minuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading