DVA PROBLEMA MUČE ZVEZDINOG TRENERA: Ivanović otkrio šta ga BRINE pred plej-of AdmiralBet ABA lige!

Autor:

Sport

24.04.2023

21:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorski stručnjak sumirao utiske posle pobede nad Ljubljančanima.

DVA PROBLEMA MUČE ZVEZDINOG TRENERA: Ivanović otkrio šta ga BRINE pred plej-of AdmiralBet ABA lige!

Foto: Starsport

Trener Crvene zvezde Meridianbet Duško Ivanović

Crvena zvezda je napravila trijumfalnu uvertiru za plej-of AdmiralBet u Ljubljani protiv Cedevita Olimpije (84:70), a trener kluba sa Malog Kalemegdana Duško Ivanović izrazio je zabrinutost zbog dve stvari.

Crnogorski stručnjak od svojih izabranika očekuje veću koncentraciju u defanzivi, uz viši nivo agresivnosti u napadu.

- Utakmica nije imala rezultatski značaj, ali je bila značajna i za nas i za Cedevita Olimpiju jer za nedelju dana počinje plej-of i tu nema mesta za kikseve. Izuzetno sam zadovoljan sa određenim periodima naše igre, ali i sa druge strane zabrinut zbog nekih drugih stvari. Nismo imali fokus u odbrani i agresivnost u napadu, ali dobro, imamo još nekoliko dan da spremimo dobro za početak plej-ofa - rekao je Ivanović posle meča.

Kao neko ko godinama nije radio u regionalnoj košarci, Ivanović je upitan i koliko je AdmiralBet ABA liga kvalitetna u odnosu na špansku, gde je radio pre dolaska u Zvezdu.

- Španska liga je jedna od najjačih, odmah posle Evrolige sigurno. Mislim da je teško igrati AdmiralBet ABA ligu, jer su ekipe pune talentovanih igrača i sve ekipe imaju karakter. Nije lako igrati, ja sam prijatno iznenađen kvalitetom - rekao je trener Zvezde.

Podsećanja radi, crveno-beli će doigravanje otvoriti u petak, utakmicom protiv Zadra u dvorani "Aleksandar Nikolić", a ulaznice za taj susret biće puštene u prodaju u utorak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading