IVANOVIĆ PRED CEDEVITA OLIMPIJU! Želimo u dobrom ritmu da sačekamo doigravanje!

Autor:

Sport

23.04.2023

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović izjavio je da će crveno-beli ići na pobedu protiv Cedevita Olimpije u Ljubljani u AdmiralBet ABA ligi.

IVANOVIĆ PRED CEDEVITA OLIMPIJU! Želimo u dobrom ritmu da sačekamo doigravanje!

Foto: Starsport

Duško Ivanović tokom meča Crvena zvezda - Baskonija

Crvena zvezda će u ponedeljak od 18 sati gostovati u "Stožicama", u odloženom meču trećeg kola AdmiralBet ABA lige, koji je prvobitno odložen na zahtev ljubljanskog tima.

Crveno-beli na ovom meču neće moći da računaju na argentinske košarkaše Luku Vildozu i Fakunda Kampaca, koji su posle prvobitno zakazane utakmice stigli u klub, pa nemaju pravo da igraju u odloženom susretu.

- Idemo u Ljubljanu da odigramo dobru utakmicu, istina rezultatski pritisak ne postoji, ali kada nosiš dres Crvene zvezde pritisak je uvek tu. Uvek želimo da pobedimo, bilo kada i bilo gde. Tako će biti i u Ljubljani. U seriji smo pobeda, i želimo da u dobrom ritmu dočekamo početak doigravanja u AdmiralBet ABA ligi gde su naše ambicije poznate - rekao je Ivanović, prenosi zvanični sajt kluba.

Republika

Foto: Starsport

Stefan Lazarević

Košarkaš Zvezde Stefan Lazarević kaže da očekuje da njegov tim odigra dobar meč.

- Ostaje nam još ta jedna utakmica pred plej-ofa kome se sada okrećemo, ali želimo da odigramo dobru čvrstu utakmicu u Ljubljani i dođemo do pobede. Iako nema takmičarski značaj, svaka pobeda je važna, jer se njima gradi samopouzdanje za nastavak, a to je plej-of i završnica sezone. Imali smo vremena da se odmorimo, sve smo kompletniji iako u Ljubljani nećemo imati Fakunda i Luku, ali i dovoljno dugu klupu da odigramo dobru utakmicu - istakao je Lazarević.

Crvena zvezda je druga na tabeli sa 22 pobede i tri poraza, dok je Cedevita Olimpija četvrta sa skorom 17-8.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading