KAMPACO U REALU? Oglasila se Zvezda i OŠTRO DEMANTOVALA navode Španaca!

Autor:

Sport

23.04.2023

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaški klub Crvena zvezda demantovao je danas pisanje dela medija o navodnom odlasku Fakunda Kampaca u Real na kraju sezone.

KAMPACO U REALU? Oglasila se Zvezda i OŠTRO DEMANTOVALA navode Španaca!

Foto: Starsport

Fakundo Kampaco

Na Malom Kalemegdanu kategorično demantuju ovakve informacije, a saopštenje Crvene zvezde prenosimo u celosti:

- KK Crvena Zvezda reaguje ovim putem posle novih glasina i dezinformacija koje su "ekskluzivno" u nedelju, 23. aprila, godine preneli pojedini mediji, pozivajući se na izvesni španski portal osnovan tek krajem 2022.godine. Fakundo Kampaco je igrač našeg kluba i nikakvih pregovora u martu (u Barseloni) oko njegovog odlaska u drugi klub nije bilo - saopštio je beogradski klub i dodao:

- Ovom prilikom podsećamo javnost da se status našeg igrača u odnosu na njegovu izjavu datu srpskim medijima pre samo 10 dana nije promenio:  "Nismo pričali o mom statusu još, još nije trenutak za to. Posvetimo se sadašnjosti, želim da igram koliko god utakmica mogu i da uživam. Obično ne razmišljam o budućnosti, već samo o sadašnjosti" rekao je Kampaco - kaže se u saopštenju.

Republika

Foto: Starsport

Fakundo Kampaco

Crvena Zvezda je navela da nema nameru više da reaguje i demantuje brojne glasine i dezinformacije ovim povodom, a da se prvi tim maksimalno okreće ostalim obavezama i završnicama u AdmiralBet ABA ligi i KLS Superligi - "sa Fakundom Kampacom u timu".

Podsetimo, crveno-beli su takmičenje u Evroligi završili sa pet uzastopnih pobeda, a velike zasluge za to idu na adresu nekadašnjeg igrača Denvera i madridskog Reala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading