ZVEZDA POKAZALA DVA LICA: Duško Ivanović SUROVO iskren posle pobede nad Mornarom!

Autor:

Sport

20.04.2023

21:23 >> 21:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najzaslužniji za trijumf crveno-belih bio je Nemanja Nedović koji je postigao 20 poena. Osim njega, dvocifreni su bili još Luka Mitrović sa 13 i Nikola Ivanović sa 10 koševa.

ZVEZDA POKAZALA DVA LICA: Duško Ivanović SUROVO iskren posle pobede nad Mornarom!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde rutinski su pobedili Mornar u odloženoj utakmici 23. kola AdmiralBet ABA lige. Crveno-beli su u Baru slavili rezultatom 87:65. Svoje utiske nakon utakmice izneo je trener kluba sa Malog Kalemegdana.

Republika

Foto: Starsport

Duško Ivanović i Nemanja Nedović

- Mislim da smo i mi i protivnik pokazali dobre i loše strane. Opet smo imali period sa padom koncentracije i lošom igrom. Ipak, na kraju smo slavili. Mornar je pokazao da igra modernu i brzu košarku, ja mu čestitam na dobroj sezoni - rekao je trener Crvene zvezde Duško Ivanović.

Najzaslužniji za pobedu crveno-belih bio je Nemanja Nedović koji je postigao 20 poena. Osim njega, dvocifreni su bili još Luka Mitrović sa 13 i Nikola Ivanović sa 10 koševa.

Na drugoj strani je prednjačio Gregor Glas koji je postigao 19 poena, a Petar Vujačić je dodao 14.

Ovom pobedom je Zvezda sačuvala šansu da bude prva na kraju regularnog dela sezone, a za to joj je potrebno da u preostalim zaostalim mečevima Budućnost pobedi Partizan u Podgorici, kao i da crveno-beli sami sruše Cedevita Olimpiju u Ljubljani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading