REPREZENTATIVAC SRBIJE VERUJE U ČUDO: Poslednji atom snage i karakter za pobedu protiv Partizana!

Autor:

Sport

20.04.2023

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Dolazi nam jedna od najboljih ekipa u ligi, čak i u Evropi. Imaju igru jednu od boljih na Starom kontinentu i sigurno da je to izazov za sve nas."

REPREZENTATIVAC SRBIJE VERUJE U ČUDO: Poslednji atom snage i karakter za pobedu protiv Partizana!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana

Košarkaš Budućnosti i srpski reprezentativac Marko Jagodić-Kuridža izjavio je danas da očekuje težak meč protiv Partizana u zaostalom meču 22. kola AdmiralBet ABA lige (petak 19.00).

- Dolazi nam jedna od najboljih ekipa u ligi, čak i u Evropi. Imaju igru jednu od boljih na Starom kontinentu i sigurno da je to izazov za sve nas. Nakon nekoliko loših utakmica i rezultata moramo da pokažemo karakter i damo sve od sebe da izgledamo što bolje na ovoj utakmici i što bolje pripremimo za predstojeći plej-of - izjavio je Jagodić-Kuridža na konferenciji za medije u Podgorici, prenose "Vijesti"

Republika

Foto: Starsport

Aleksa Avramović i Marko Jagodić-Kuridža

Novi trener Budućnosti Petar Mijović izjavio je da njegovom timu dolazi najteži mogući rival.

- Sigurno da u datim okolnostima i situaciji u kojoj se nalazimo dolazi nam najteži mogući rival. Radi se o ekipi koja je završila na šestom mestu u Evroligi, ekipi sa izuzetnim kvalitetom i talentom, sa Željkom Obradovićem - najboljim trenerom u Evropi... Sigurno da dolazi maksimalno motivisana da potvrdi prvu poziciju pred plej-of - istakao je Mijović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading