OBRADOVIĆ PRED BUDUĆNOST! Biće NOVIH stvari, na nama je da PROBAMO!

Autor:

Sport

20.04.2023

15:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana Željko Obradović rekao je da je njegova ekipa spremna za poslednju ligašku utakmicu protiv Budućnosti, pred start plej-ofa AdmiralBet ABA lige.

OBRADOVIĆ PRED BUDUĆNOST! Biće NOVIH stvari, na nama je da PROBAMO!

Foto: Starsport

Trener Partizana Željko Obradović

Pobedom u "Morači", lider AdmiralBet ABA lige bi i definitivno osigurao prvu poziciju na tabeli, uoči starta plej-ofa.

- Poslednja utakmica, svesni smo značaja. Ono što je bitno je da smo napravili skauting, ali je činjenica da je Budućnost promenila trenera i da će sigurno biti nekih novih stvari u njihovoj igri. Na nama je da probamo na samoj utakmici da reagujemo i da vidimo da li ima nekih noviteta, što se taktike tiče. Zdravi smo, spremni i svesni šta nas očekuje protiv ekipe koja ima kvalitet i koja na domaćem terenu igra sasvim drugačije - rekao je Obradović za klupski sajt.

Budućnost će u petak ugostiti Partizan od 19 časova, u odloženoj utakmici 22. kola AdmiralBet ABA lige. Četvrtfinalista Evrolige je prvi na tabeli ligaškog dela sa 23 pobede i dva poraza, ispred večitog rivala Crvene zvezde koja je na skoru 21-3.

Foto: Tanjug

 

Košarkaš kluba iz Humske Uroš Trifunović naglašava da je utakmica u "Morači" najbitnija u dosadašnjem delu sezone.

- Želimo da obezbedimo prvo mesto koje nam je jako važno pred početak plej-ofa. Svi znamo koliko dugo Partizan nije bio prvi na kraju ABA lige. Dugo sam ovde, znam kako izgleda gostovanje u punoj Morači i koliko je teško. Dobra su ekipa, koja će sigurno pokazati reakciju na promenu trenera. Mi treba da budemo fokusirani, da igramo našu igru i sigurno ćemo obaviti dobar posao - istakao je Trifunović.

Budućnost rasterećeno ulazi u predstojeći okršaj, pošto je takođe obezbedila treću poziciju i nastaviće takmičenje u plej-ofu. Podgorički "plavi" su trenutno na bilansu od 18 pobeda i 7 poraza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading