GROBARI JADIKUJU - KUD BAŠ SAD? Partizan saznao KLJUČNU INFORMACIJU pred top 8 Evrolige!

Autor:

Sport

19.04.2023

22:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikako ne valja, španski gigant polako pronalazi formu uoči okršaja sa crno-belima.

GROBARI JADIKUJU - KUD BAŠ SAD? Partizan saznao KLJUČNU INFORMACIJU pred top 8 Evrolige!

Foto: Starsport

Željko Obradović i Dante Egzum

Košarkaši Real Madrida prekinuli su niz od tri poraza u svim takmičenjima, pošto su u okviru 28. kola ACB lige deklasirali ekipu Đirone rezultatom 89:70.

 

 

Na taj način, "kraljevski klub" je pokazao da polako ulazi u formu pred mečeve protiv Partizana u top 8 fazi Evrolige, a prvi je na programu u španskoj prestonici 25. aprila.

Do pobede ga je predovdio Geršon Jabusele sa 15 poena i četiri skoka, a pratio ga je Džanan Musa sa 13. Dvocifren je bio još Fabijan Kozer sa 10 poena, četiri skoka i tri asistencije.

 

 

Kod gostiju se istakao iskusni Mark Gasol sa 14 poena i on je bio jedini dvocifren. Nekadašnji košarkaš Zvezde Kvin Kolom je stao na osam poena i četiri skoka, dok je srpski košarkaš Dušan Miletić upisao poen manje.

Madriđani za vikend igraju sa Huventudom, a zatim sledi serija koja će odrediti putnika na Fajnal-for u Kaunasu, koju grobari sa nestrpljenjem čekaju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading