KAKVO PONIŽENJE ZA EMBIDA! Hoće da bude MVP, a završio na POSTERU!

Autor:

Sport

18.04.2023

08:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kamerunac priznao da mu se ovo retko dešava u karijeri.

KAKVO PONIŽENJE ZA EMBIDA! Hoće da bude MVP, a završio na POSTERU!

Foto: Tanjug

Filadelfija je prethodne noći savladala Bruklin Netse i povela sa 2:0 u plej-ofu, a jedan od junaka bio je najbolji igrač Seventisiksersa Džoel Embid.

Kamerunac, koji je uz Nikolu Jokića glavni konkurent za MVP priznanje, sa 19 skokova i 20 poena obeležio je trijumf svog tima, ali je tokom meča doživeo i malu neprijatnost.

Obično smo Embida navikli da gledamo u naletu kada "zakucava" preko protivničkih igrača, međutim, sada se desilo nešto sasvim suprotno!

Najefikasniji pojedinac u taboru Bruklina Kameron Džonson maestralno je "posterizovao" Embida, koji ni sam nije mogao da veruje posle utakmice šta ga je snašlo:

- Ne sećam se da sam bio na posteru ovako - pokušao je da se "opere" Džoel Embid. 

Bio je to poslednji trzaj Netsa, da bi ubrzo Dok Rivers je pozvao brzi tajm-aut, koji je rezultirao serijom u korist File. 

- Hajde, momci! Hajde! Slušajte, na vama je šta želite da radite. Kako bi bilo da se konačno odluči utakmica - rekao je Rivers.

Filadelfija je serijom 20:5 početkom treće deonice prelomila duel u svoju korist i sada vodi sa 2:0 u seriji, koja se seli u Bruklin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading