GROBARI U DELIRIJUMU: Nikola Lončar saopštio SJAJNE VESTI navijačima pred top 8 - totalni KOLAPS Real Madrida!

Autor: Marija Nestorović

Sport

17.04.2023

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-belima rastu izgledi da se domognu same završnice Evrolige.

GROBARI U DELIRIJUMU: Nikola Lončar saopštio SJAJNE VESTI navijačima pred top 8 - totalni KOLAPS Real Madrida!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana uz ilustraciju Nikole Lončara

Košarkaši Real Madrida i Partizana odmeriće snage u okviru top 8 faze Evrolige, a naš bivši reprezentativac Nikola Lončar mišljenja je da "parni valjak" ima istorijsku šansu da se ponovo plasira na Fajnal-for.

Barselona je pregazila "galaktikose" u El Klasiku, koji je otkrio brojne mane "galaktikosa", prvenstveno na pozicijama "jedan" i "pet".

- Gledajući meč Reala i Barselone u nedelju, mogu da kažem da je Partizan apsolutni favorit u plej-ofu. "Kraljevi" trenutno nemaju pravog pleja, Džanan Musa je povređen, Najdžel Vilijams Gos isto, Serhio Rodrigez već neko vreme nije u formi. Tako da oni nemaju pravog organizatora igre. Jedino Hanga, ali on nije dovoljan. Ne igraju timski i ne liče na ekipu koja može da savlada bilo koga. Real je poslednje tri utakmice izgubio u ACB ligi, to se nije dešavalo godinama unazad - počeo je Lončar razgovor za portal Republika.rs, a onda je dodao da gorostasni centar Valter Tavareš "ne može sam".

- Takođe, ne stoje dobro ni na centarskoj poziciji, tačno da je tu Tavares, ali on brzo uđe u problem sa ličnim greškama.

Republika

Foto: Starsport

Tavareš i Lesor

Grobari sanjaju Kaunas, a čini se da, kako se četvrtfinale elitnog takmičenja približava, rastu šanse srpskog predstavnika da ode i korak dalje.

- Sve ovo kada se zajedno pogleda dolazimo do zaključka da je Partizanu otvoren put ka Fajnal-foru. Bez obzira što "kraljevi" imaju prednost domaćeg terena. Ukoliko crno-beli budu igrali kao do sada, timski i organizovano, neće biti nikakav problem i mogu da odu na F4, što bi svi navijači voleli. Verujem da će biti prava ludnica na ovim utaikmicama i da nas očekuje veliki spektakl - najavio je Lončar, koji je tokom igračke karijere branio boje i beogradskog i madridskog kluba.

Podsećanja radi, prva dva meča igraju se u španskoj prestonici i zakazana su za 25, odnosno 27. april.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading