KATASTROFA! Nastavak sezone POD ZNAKOM PITANJA! Zbog povrede PROPUŠTA najvažnije mečeve!

Autor:

Sport

11.04.2023

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasne vesti za Los Anđeles Kliperse.

KATASTROFA! Nastavak sezone POD ZNAKOM PITANJA! Zbog povrede PROPUŠTA najvažnije mečeve!

Foto: Tanjug/AP

Pol Džordž i Nikola Jokić

Košarkaš Los Anđeles Klipersa Pol Džordž propustiće zbog povrede kolena početak plej-of serije protiv Finiksa, prenose američki mediji.

Džordž se još nije oporavio od teške povrede, koju je zaradio 21. marta na utakmici protiv Oklahome.

Srpski zet, koji je oženio Danijelu Rajić, povredio se na meču u kom su njegovi Klipersi poraženi od Oklahome (101:100) a do nesreće je došlo prilikom jednog doskoka. On se sudario sa Nešonom Hajlandom i jasno se videlo da mu je koleno "otišlo" iz ležišta. 

 

 

Ostao je da leži na parketu i previja se uz vidne bolove, a u trenutku povrede Džordž je imao 18 poena, sedam skokova, pet asistencija i tri ukradene lopte. Delovalo je da će do kraja sezone biti van terena, zatim je izgledalo da bi mogao da se vrati, ali je na kraju situacija takva da na parketu neće biti samo na prvim mečevima plej-ofa.

Izjavio je Džordž da će dati sve od sebe da što pre bude spreman. Los Anđeles Klipersi će u prvom kolu plej-ofa Zapadne konferencije igrati sa Finiksom.

Prvi meč biće odigran 16. aprila u Finiksu. Džordž je ove sezone odigrao 55 utakmica za LA Kliperse, a prosečno je postizao 23,9 poena i imao je 6,1 skok i 5,1 asistenciju po meču.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading