NE, NE, NE! KATASTROFA za Jokića pred ODLUČUJUĆE mečeve!

Autor:

Sport

30.03.2023

13:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle ovoga Embid je daleko bliži MVP tituli.

NE, NE, NE! KATASTROFA za Jokića pred ODLUČUJUĆE mečeve!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić i Zion Vilijamson

Da li Nikola Jokić može do treće uzastopne MVP titule?

Bio je dugo na prvom mestu trke za najkorisnijeg igrača NBA lige, ali je Džoel Embid upalio u veću brzinu u finišu sezone, te je sada Kamerunac najbliži laskavom priznanju.

Na ruku centra Filadelfije ide i sledeći podatak - Nikola Jokić mogao bi na bolovanje i pod znakom pitanja je za naredne mečeve Denvera koji bi mogli da odluče o MVP tituli.

Naime, Džoker je osetio "zatezanje" lista desne noge, požalio se treneru Majku Melounu, te je za verovati da ga ovaj neće forsirati u završnici regularnog dela kako bi Srbin zdrav dočekao plej-of.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

 

Nikola Jokić ove sezone prosečno beleži 24.9 poena, 11.9 skokova i 9.9 asistencija po utakmici, uz indeks 21.3 i njegov Denver je prvi na Zapadu uz skor 51.24, dok je Kamerunac na 33.2 poena, 10.2 skoka i 4.2 asistencije po meču uz indeks 21.4.

I sam Embid govorio je o MVP trci i pohvalio je svog velikog rivala:

- Da li mislim da su moje šanse za MVP-a smanjene posle toga što sam propustio meč? Briga me. Kao što sam rekao, bitan je plej-of. Ako će jedna utakmica nekome da smanji šanse... Svi imamo loše utakmice, igrači propuštaju velike mečeve, to nije prvi put. I ne radi se tu o duelu Nikole i mene, on je sjajan, fantastičan igrač, kao što sam uvek i govorio. Jokić je dvostruki uzastopni MVP, jedan od najboljih igrača u ligi i ja sam njegov veliki fan. Bilo mi je teško što nisam igrao protiv njega - rekao je Embid.

Šta vi mislite, ko će osvojiti MVP titulu ove sezone?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading