SRAMOTNO, KRVNIČKI I SA LEĐA! Nokaut na kojem bi POZAVIDELI I MMA BORCI: Pesnica u GLAVU za PREKID meča u Novom Sadu! (VIDEO)

Autor:

Sport

10.04.2023

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemile scene na srpskim parketima.

SRAMOTNO, KRVNIČKI I SA LEĐA! Nokaut na kojem bi POZAVIDELI I MMA BORCI: Pesnica u GLAVU za PREKID meča u Novom Sadu! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Youtube.com/ DIGITAL Score TV

Tuča na meču ICTP - Radnički Kovin

Utakmicu Prve regionalne košarkaške lige koju su u Novom Sadu odigrale ekipe "I came to play" (ICTP) i Radnički iz Kovina obeležio je jedan strašan i sramotan incident.

Tokom treće deonice košarkaš domaćih Igor Ilić, krvnički i sa leđa udario je pesnicom u glavu igrača gostiju, Petra Grujevića koji se momentalno našao na zemlji.

Nokaut kakav se ne viđa ni u MMA borbama i na kojem bi pozavideli i Konor Mekgregor i ekipa doveo je do kratkog prekida meča između ICTP-a i Radničkog, a nesrećni Grujević morao je da stavi peškir na lice kako bi zaustavio krvarenje.

Arbitri su dosudili nesportsku grešku, te dodelili Radničkom dva slobodna bacanja i dodatni napad, ali je to preblaga kazna za ovakvo ponašanje.

Nepoznato je da li će ilić biti sankcionisan za ovaj potez od strane kluba i KSS-a, te se ta odluka se tek čeka.

Pomenuti momenat pogledajte u klipu na 1:27:34. 

Radnički je na kraju pobedio u meču plej-auta Prve regionalne lige 78:70. Posle ove pobede tim iz Kovina nalazi se na četvrtom mestu sa skorom od šest pobeda i pet poraza iz 11 utakmica, dok je novosadski ICTP drugi sa pobedom više (7-5).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading