DA LI ĆE OPET BITI TALIJA? Đoković ODUŠEVIO navijače Partizana! (FOTO)

Autor:

Sport

07.04.2023

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser planete posetio je crno-bele u Monte Karlu.

DA LI ĆE OPET BITI TALIJA? Đoković ODUŠEVIO navijače Partizana! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Košarkaši Partizana u petak od 21 čas igraju veoma bitnu utakmicu u Evroligi.

U okviru 33. kola elitnog evropskog takmičenja crno-beli će gostovati Monaku i eventualna pobeda odvešće četu Željka Obradovića među osam najboljih timova Starog kontinenta.

Neposredno pred ovaj duel ekspediciju Partizana posetio je i Novak Đoković i fotografiju sa prvim reketom planete na svom Instagram profilu podelio je član stručnog štaba crno-belih, Đozep Mario.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Josep Maria (@jotaemebdn)

 

Nole se u Monte Karlu nalazi zbog turnira koji se održava od osmog do 16. aprila, a da li će ponovo biti talija beogradskim crno-belima, kao i na meču protiv Olimpijakosa u Štark areni (90:75), ostaje da se vidi.

Đoković inače čeka žreb za Masters u Monte Karlu i protivnike će dobiti malo pred evroligaški okršaj Monaka i Partizana, te će tada znati šta ga čeka u kneževini.

Sa druge strane, Željko Obradović dobro zna šta čeka njegovu ekipu na ovom gostovanju.

Monako je tim koji ima izuzetne pojedince, ali igraju timski. Ono što smo analizirali, to je da su oni u nekom proseku od 86,5 poena, ali njihova igra u tranziciji je dosta bitna. Daju dosta poena u tranziciji i u izolaciji, daju dosta poena da koriste utrčavanje sa strane pomoći i ono gde su posebno dominantni, to je skok u napadu. Prosečno daju po 60 poena za sve te četiri stvari. Moramo o svemu da vodimo računa, da smanjimo te brojke, ključ je odbrana i to je suština te utakmice - rekao je pred ovu utakmicu Obradović.

Šta vi mislite, da li će crno-beli savladati Monako?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading