PARTIZAN POKREĆE VELIKU AKCIJU: Grobari DONIRAJU NOVAC kako bi klub platio poreske dugove!

Autor:

Sport

05.04.2023

10:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nezapamćena situacija u srpskom sportu.

PARTIZAN POKREĆE VELIKU AKCIJU: Grobari DONIRAJU NOVAC kako bi klub platio poreske dugove!

Foto: Starsport

Grobari

U narednih nekoliko dana, KK Partizan će pokrenuti akciju u kojoj će svaki navijač crno-belih moći da donira novac, kako bi ovaj klub platio velike poreske dugove.

Pre nekoliko dana je predsednik Srbije Aleksandar Vučić javno istakao kolika su dugovanja Partizana, a sada su se iz tabora crno-belih odlučili da se okrenu svojim najvernijim fanovima, kako bi što pre izašli iz ovog problema.

Svaka dva dana, navijači crno-belih šalju zadivljujuću sliku u svet, koji sa ušićenjem prati nestvarne scene iz Beogradske arene. Očigledno da ta ljubav žulja određene faktore u ovoj zemlji koja je očigledno za to bila nespremna (čitaj potcenili su navijače Partizana i najvećeg trenera svih vremena).

S tim u vezi, KK Partizan je odlučio da uz pomoć svojih navijača sakupi određena sredstva i da uđe u reprogram poreskog duga (koji bi zatim servisirao na mesečnom nivou). To bi omogućilo da se sledeća sezona započne bez ikakvih pritisaka na tim, da se nastavi sa jakim timom i sveobuhvatno bi se omogućilo klubu da se reši balasta zavidnih i pakosnih i da samostalno funkcioniše.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Partizan.net (@partizannet)

U toj akciji, kako smo saznali, učestvovaće kompanije, sponzori, svi članovi UO, zaposleni u klubu, ali i navijači. Plan je da se oroči na 20-tak dana tokom kojih bi na transparentan način svakodnevno praćeno koliko je uplaćeno.

Partizan nema nikoga osim nas, a uprava kluba nema mogućnosti da preokrene trenutnu situaciju, pa vas pozivamo da svi zajedno udahnemo dodatni vazduh i napunimo pluća našem klubu da se izbori i sa ovom novonastalom situacijom. Obzirom na to da se traži karta više, da je interesovanje na istorijskom maksimumu, očekivanja i od ove akcije su velika!

Ko koliko može, ali da se pruži ruka Partizanu - navodi se na Instagram stanici "Partizannet", koja je prva saznala za mogućnost ove akcije.

Povodom toga, kontaktirali smo KK Partizan, iz kog su nam potvrdili da će do ove akcije i doći. Naime, cilj je da navijači prikupe deo novca, a da kada se dug smanji, Partizan uđe u reprogram.

Očigledno je da su dobri rezultati ove sezone uticali i na navijače, koji će iz svog džepa dati pare, kako bi što duže mogli da gledaju svoj omiljeni tim na okupu.

Podsetimo, Partizan trenutno u Evroligi ima skor od 18 pobeda i 14 poraza, čime se nalazi na samo jedan trijumf od toga da i matematički obezbedi plasman u Top 8, a prvu šansu za to će imati već u petak, kada će gostovati ekipi Monaka.

Sa druge strane, u AdmiralBet ABA ligi se nalaze na čelu, sa učinkom 20-2, pa se nalaze na korak do toga da obezbede prednost domaćeg terena u plej-ofu takmičenja na Jadranu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading