KAMPACO NAPUŠTA ZVEZDU? Argentinac na meti dvostrukog evropskog prvaka!

Autor:

Sport

31.03.2023

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tviter "gori" zbog sjajnog organizatora igre.

KAMPACO NAPUŠTA ZVEZDU? Argentinac na meti dvostrukog evropskog prvaka!

Foto: Starsport

Fakundo Kampaco

Argentinski plejmejker Fakundo Kampaco ovog leta bi mogao da napusti Zvezdu. Kako prenosi Mateo Andreani na Tviteru, Argentinac je na meti dvostrukog uzastopnog evropskog prvaka, ekipe Efesa, a navodno je otkrio i pod kojim uslovima će uslediti selidba u Istanbul.

- Ako Vasilije Micić ode u NBA, Efes će će bude veoma jak takmičar kada je u pitanju Kampaco - navedeno je u objavi koja je podigla veliku prašinu na popularnoj društvenoj mreži.

Podsetimo, "gaučos" je zimus pojačao crveno-bele, ali je zbog skandalozne zabrane Evrolige onemogućen da nastupa u elitnom takmičenju do 1. marta, što je znatno umanjilo šanse kluba sa Malog Kalemegdana da se plasira u top 8.

Kampaco je sa 15 poena i sedam asistencija doprineo ubedljivoj pobedi nad Valensijom (92:73), a naredni meč je na programu večeras od 21 čas, kada Zvezda gostuje Asvelu u Lionu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading