SVI SU OSTALI U ŠOKU ZBOG KAMPACA I ZVEZDE: Argentinac povukao NEOČEKIVAN potez!

Autor:

Sport

29.03.2023

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stigao je u Beograd uz ogromnu pompu.

SVI SU OSTALI U ŠOKU ZBOG KAMPACA I ZVEZDE: Argentinac povukao NEOČEKIVAN potez!

Foto: Starsport

Legendarni argentinski reprezentativac Luis Skola prokomentarisao je prelazak njegovog sunarodnika Fakunda Kampaca u Crvenu zvezdu.

Omaleni plej je povukao, po mnogima, iznenađujući potez dolaskom na Mali Kalemegdan, ali to nije iznenadilobivšeg asa, između ostalih, Indijane Pejsersa.

Nije me iznenadio (njegov dolazak u Crvenu zvezdu), ne znam zašto se samtra kontroverznom odlukom. Smatrao je da je to najbolja odluka za njegovu karijeru u ovom trenutku, a tako i meni izgleda. Crvena zvezda je evroligaški tim, igrao je dobro ali suspenzija ekipa ga je stavila u lošu poziciju. Sviđa mi se ekipa u kojoj igra - poručio je Skola za "Marku".

Republika

Foto: Starsport/Xinhua News Agency

Zvezda idealan izbor - Skola o Kampacu

Po njemu, Kampaco i Luka Vildoza su otvorili put Argentincima ka srpskoj košarci, koja se nameće kao opcija više za njih.

Ponekad mi u Argentini imamo tendenciju da se 'zatvorimo' u dve-tri sredine koje su nam dobro poznate, što značajno umanjuje opcije i izbor. A, eto, imate Crvenu zvezdu, Partizan, nemačke klubove... Mnogo je mesta gde se igra dobra košarka i trebalo bi naši igrači da prošire tu bazu i zaigraju na više različitih mesta. Najvažnije je igrati Evroligu, Evrokup ili Ligu šampiona. Drago mi je što su argentinski igrači počeli malo da šire vidike - zaključio je proslavljeni krilni centar.

Podsetimo da će se Kampaco i saigrači večeras od 19 sati okušati protiv Valensije u dvorani "Aleksandar Nikolić u okviru 31. kola Evrolige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading