MIROTIĆ RAZNEŽIO SVE SRBE: Nikola svojom izjavom još jednom pokazao koliki je čovek!

Autor:

Sport

28.03.2023

22:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajni košarkaš ponovo oduševio.

MIROTIĆ RAZNEŽIO SVE SRBE: Nikola svojom izjavom još jednom pokazao koliki je čovek!

Foto: Starsport

Nikola Mirotić još jednom je potvrdio svoju klasu. As Barselone je Partizanu ubacio 19 poena u meču 31. kola Evrolige, a nakon meča imao je interesantnu izjavu.

- Slava Gospodu. Bila je teška utakmica i velika pobeda za nas, jer smo igrali dobru košarku i važno je za nas da smo pobijedili u gostima. Sada smo na tri utakmice do kraja. Volim ovaj narod, ovu zemlju, Srbiju... Srećan sam da Partizan i Zvezda igraju u Evroligi i želim im da i jedni i drugi budu u Evroligi, jer evropska košarka treba ove klubove - rekao je Nikola Mirotić poslije utakmice protiv Partizana.

Barselona je u Beogradu upisala 21. trijumf u Evroligi, dok je Partizan je pretrpeo 14. poraz u sezoni, ali će zadržati sedmo mesto, sada sa skorom 17-14. Crno-beli su večeras propustili priliku da možda već u ovom kolu osiguraju plasman u plej-of Evrolige, ali novu će imati već u petak kada u ''Štark arenu'' dolazi Real Madrid.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Vuk07

29.03.2023 00:48

Ako su pozdravili Veselog i Mirotica sta su uradili Kalenicu Jer to se zove publika, za pohvale. To je ta publika koja je napustila stadion u Humskoj da pravi sranja u Areni. Kad je u pitanju Zvezda.