LESOR PONOVO IZGUBIO KONTROLU! Pogledajte šta je TERAO Željka Obradovića da URADI! (VIDEO)

Autor:

Sport

27.03.2023

08:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana pobedili su Cedevita Olimpiju u dramatičnoj završnici, a meč je ponovo obeležio Matijas Lesor.

LESOR PONOVO IZGUBIO KONTROLU! Pogledajte šta je TERAO Željka Obradovića da URADI! (VIDEO)

Foto: Starsport

Iako je kažnjen od strane čelnika AdmiralBet ABA lige zbog udaranja Filipa Petruševa, pa je propustio duel protiv Zmajčeka, prvi od tri meča suspenzije, francuski centar nastavio je sa donekle nepristojnim ponašanjem posle nedeljne utakmice.

Neposredno čim se oglasila sirena, Matijas se priključio velikom i tradicionalnom slavlju pred gotovo 16.000 navijača koliko je došlo da gleda utakmicu protiv slovenačkog tima, da bi tom prilikom razdragani Francuz odlučio da napravi i feštu.

Skočio je do trenera Željka Obradovića i zagrlio ga sa obe ruke, dok se najtrofejniji evropski stručnjak okrenuo ka "grobarima", pa je pokušavao da natera Žoca da se raduje kao što to igrači čine, time što će skakati ispred najvatrenijih navijača.

Donekle je uspeo u tome, jer je trener Partizana imao osmeh na licu, a Lesor još veći, pa je očigledno da su obojica uživali u ovom momentu, pokazavši da u timu vlada sjajna atmosfera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading