EVROLIGA RAZOČARALA CRNO-BELE! Odluka koja se NEĆE svideti navijačima Partizana!

Autor:

Sport

18.03.2023

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I pored toga što su srušili Efes, igrači Željka Obradovića nisu nagrađeni.

EVROLIGA RAZOČARALA CRNO-BELE! Odluka koja se NEĆE svideti navijačima Partizana!

Foto: Starsport

Željko Obradović i košarkaši Partizana

Košarkaši Partizana nalaze se blizu plasmana u top osam fazu Evrolige.

Blistaju crno-beli ove sezone, a u četvrtak su stigli do veoma važne pobede protiv aktuelnog šampiona Evrope, Efesa, i to u gostima (97:84).

Blistali su Kevin Panter (19 poena), Matijas Lesor (17 poena, sedam skokova), Zek Ledej (16 poena), Džejms Naneli (takođe 16 poena) i Aleksa Avramović (14), ali niko od njih nije uspeo da stigne do titule najkorisnijeg igrača 29. kola Evrolige.

Republika

Foto: Twitter/Printscreen/KK Partizan Mozzart Bet

Detalj sa meča Efes - Partizan

 

Čelnici elitnog evropskog takmičenja objavili su da je MVP ove runde Džanan Musa iz Reala i na taj način razočarali su igrače i navijače Partizana. Musa je u pobedi Reala protiv Olimpije iz Milana 91:87 postigao 27 poena, pet skokova, tri asistencije i jednu ukradenu loptu.

Takva statistika je bila dovoljna za indeks korisnosti 38, a iza sebe je ostavio Sašu Vezenkova iz Olimpijakosa i Vejda Boldvina iz Makabija.

Priliku da stignu do titule najkorisnijeg igrača kola Panter, Lesor i ekipa imaće već u petak 24. marta kada će crno-beli dočekati ekipu Olimpijakosa (20.00).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading