BUM! Brutalnim partijama do NBA lige?!

Autor:

Sport

18.03.2023

15:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerikanci su došli da se uživo uvere u njegove kvalitete.

BUM! Brutalnim partijama do NBA lige?!

Foto: Starsport

Matijas Lesor i Saša Vezenkov

Prvi kandidat za MVP titulu u Evroligi ove sezone definitivno je Bugarin Saša Vezenkov.

Košarkaš Olimpijakosa pruža brutalne partije ove sezone i prosečno beleži 18.2 poena, 7.2 skoka i 1.8 asistenciju po meču, a indeks mu je u ogromnom plusu i iznosi 22.9.

Republika

Foto: Starsport

Lesor, Fal, Vukčević i Vezenkov

 

Sve ovo dovelo je do ogromnog interesovanja za njegove usluge pa bi Vezenkov uskoro mogao da završi i u NBA ligi. Predstavnici Sakramenta biće prisutnu u "OAKA areni" tokom grčkog derbija između Olimpijakosa i Panatinaikosa, a generalni menadžer Kingsa Monte Mekner i potpredsednik Fil Džabur gledaće upravo Vezenkova.

Takođe, oni će ostati u Grčkoj do utorka kako bi pogledali meč koji crveno-beli iz Pireja igraju protiv Lavrija.

 

 

Vezenkova su ljudi iz Sakramenta već gledali i to na završnom turniru Kupa Grčke gde je pomoćni trener Džej Triano ispratio kako Bugarin osvaja trofej i titulu namenjenu najkorisnijem igraču.

Saša Vezenkov je početkom godine potpisao novi ugovor koji ga "veže" uz Olimpijakos do leta 2025. godine pa će otkupna klauzula za njega doneti grčkom timu lepu zaradu ako Sakramento odluči da ga dovede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading